SNACKBAR TRAAY

SNACKBAR TRAAY You should really "Traay" this!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 336 beoordelingen
21 apr 2021 om 22:43 Perfect
17 apr 2021 om 21:44 Eten was niks bijzonders. De standaard friet met snack. Milkshakes waren mierzoet en smaakte ook nog eens kunstmatig :( Laatste keer geweest.
11 apr 2021 om 19:43 Patat was niet goed tebakken, we hebben t gelijk in de prullebak gegooid! Wij bestellen hier niet meer.. bah!
11 apr 2021 om 15:36 Eten was prima, niet de beste kapsalon die ik heb gehad, maar gewoon prima. Goede hoeveelheid, niet teveel, niet te weinig. Bezorging was wat traag, maar geen klachten verder.
7 apr 2021 om 15:19 Ze zijn altijd sneller dan je denkt. :) Prima friet en snacks, niks mis mee.
2 apr 2021 om 20:46 De app liet weten dat dat het 39 min zou duren. Uiteindelijk 1.5uur op ons eten gewacht.
29 mrt 2021 om 21:42 Waren 20 minuten voor de afgesproken tijd. Kreeg een andere kroket dan besteld.
11 mrt 2021 om 19:41 Patat was koud. Nooit meer! Ook duurde het te lang
28 feb 2021 om 15:35 Eten prima, maar 2 uur wachten is echt te lang.
25 feb 2021 om 11:45 Het eten was heerlijk. mooi op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar
12 feb 2021 om 20:20 We hebben bijna 2 uur gewacht op ons eten terwijl de thuisbezorgd app aan gaf dat het onderweg was. Heb na een uur gebeld maar toen ging het eten er pas in. Vond het erg vervelend.
2 feb 2021 om 19:04 Zeer betrouwbaar adres. Netjes tot aan de stoep.